Lobster catering by Roman Paulus Olomouc

O nás

kdo jsme a proč a jak to děláme? kdo se bude starat o vaši spokojenost?

 

Jsme cateringovou společností se špičkovým gastronomickým týmem a nejmodernějším technickým zázemím. Naši lidé mají bohaté domácí i zahraniční zkušenosti, sledujme poslední trendy v oboru. Zajistíme pro vás catering na akcích v Olomouci i o po celé střední Moravě. Jsme tu pro firmy, veřejné instituce i soukromé akce k důležitým životním událostem. Unikátní catering připravíme vždy „na klíč“, aby s vaší akcí ladil a podtrhl její charakter. Starosti přenechejte nám, věnujte se naplno vašim hostům, garantujeme vám, že budou odcházet s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem.

Vaříme poctivě, jen z nejkvalitnějších surovin. Soustředíme se na čerstvé lokální a sezónní suroviny (maso, ryby, sýry, bylinky) od nejlepších místních farmářů. Náš catering je také show. Živé vaření bude pastvou pro vaše smysly již ve fázi přípravy. Náš tým je přátelský a zapálený, naši lidé se k vám budou chovat vždy pozorně, zdvořile a vstřícně. Sdílíme s Vámi ohleduplný přístup k životnímu prostředí a tomu přizpůsobujeme naše chování i užívané pracovní postupy.

Jádrem kvalitních gastronomických služeb je vždy kuchař. Do pokrmů vtiskuje svůj temperament, kreativitu, zkušenosti. Všichni naši kuchaři jsou originální osobnosti. Každý tým ale potřebuje skutečnou hlavu. Jsme hrdí, že naším šéfkuchařem je Roman Paulus, jedna z nejrespektovanějších osobností české gastronomie. Jsme LOBSTER Catering by Roman Paulus.


 

ROMAN PAULUS

šéfkuchař


Od dětství snil, že bude jednou vařit ve velkých mezinárodních hotelích v zahraničí. Sen si splnil, získal zkušenosti v nejlepších z nich, absolvoval stáže v prestižních gastronomických školách. Nastartoval tak kariéru, v rámci které se stal českou gastronomickou legendou. Podařilo se mu šestkrát získat nejvyšší gastronomickou metu - michelinskou hvězdu. Jeho kuchařský rejstřík je široký: od tradičních domácích specialit až po exotickou romantiku etnických kuchyní. Jídlo od Pauluse vždy znamená jistotu nezapomenutelného gastronomického zážitku.

KARIÉRA

  • 90. léta - Rakousko
  • 1999 - hotel Savoy v Londýně
  • 1999 - zaoceánská loď Queen Elizabeth 2 
  • 2000 – 2007 - hotely řetězce Hilton (Vídeň/Praha)
  • 2008 - 2020 - šéfkuchař Radisson Blu Alcron Prague 

ODBORNÁ ŠKOLENÍ A STÁŽE

  • The Emirates Academy of Hospitality Management/Ecole Hoteliere de Lausanne
  • michelinská restaurace La Pergola (Řím)
  • Maison du Boeuf (Brusel) 

OCENĚNÍ

    • 2004 Mladý manažer roku (Národní federace hotelů a restaurací ČR)
    • 2012 - 2017 - michelinská hvězda od MICHELIN Guide

„Catering je tvořivá práce a proto mě baví. Menu, které vám budeme servírovat, promyslím do posledního detailu. Bohatá paleta chutí a vůní podtrhne úspěch vaší akce. Rád svá jídla podávám osobně. Díky cateringu poznávám nová místa a skvělé lidi. Teším se na setkání s vámi. Mým cílem je nabídnout vám i vašim hostům zážitek na celý život.”

Roman Paulus

Roman Paulus - šéfkuchař LOBSTER Catering 

 

 


 

DANIEL SCHINER

catering manager pro korporátní klientelu


Už při střední hotelové škole ve Velkém Meziřící absolvoval několik zahraničních stáží. Působil v restauracích v Olomouci i v Praze (na Střeleckém ostrově), táhlo ho to ale do světa. Pět let poznával taje gastronomické branže na exotických Bermudách (USA) a životní lásku k italské kuchyni si vytvořil při práci v rodinném romantickém hotelu v Toskánsku v Itálii. Po návratu stál od počátku u zrodu LOBSTER Family restaurant.

„Každá firemní či veřejná akce má svůj hlavní cíl. Jako pořadatelé se potřebujete osobně věnovat hostům. Starost o jejich komfort a kvalitní služby přenechejte profesionálům. My vám garantujeme, že budou odcházet spokojeni.”

Daniel Schiner

Daniel Schiner - manažer pro korporátní klientelu 

 

 


 

Zajímají vás naše služby?

 

 

 
 
 
 
 

Kontaktní formulář

bottombg_2.jpg

 

 

Vaše osobní údaje budou zpracovávány v souladu s platnými právními předpisy. Veškeré informace o tom, jak nakládáme s osobními údaji naleznete zde.